Drone opnames laten maken

Op het gebied van video opnames is er de laatste jaren veel veranderd. Het is tegenwoordig een stuk gemakkelijker om beelden vanuit de lucht te maken met een camera en een drone. Wilt u drone opnames laten maken van uw bedrijf, een feestje of zelfs van uw bruiloft? Bij PJ Film hebben wij de juiste mensen en het materiaal in huis. Om een goed overzicht te geven van het geheel en beelden vanuit de lucht te laten schieten kunt u drone opnames laten maken door PJ Film.

Regels en vergunningen voor drone opnames laten maken

Het maken van beelden vanuit de lucht vereist natuurlijk de nodige kennis en ervaring. Ook vergunningen zijn van groot belang voordat er met een drone gevlogen mag worden. Wilt u drone opnames laten maken door PJ Film en vraagt u zich af welke regels hier aan verbonden zijn? Onze medewerkers kunnen antwoord geven op al uw vragen en voor het maken van drone opnames uit de lucht hebben we ook het juiste personeel in huis. Een gecertificeerde piloot is gemachtigd om de drone te besturen zodat PJ Film de beste beelden voor uw film kan maken. Ook wat vergunningen en regelgeving betreffen hoeft u zich geen zorgen te maken. Het aanvragen van een vergunning en de regelgeving rondom het drone opnames laten maken zijn allemaal bij het productieproces inbegrepen.

Waar kun je drone opnames laten maken?

Drone opnames laten maken kan in principe op elke gewenste locatie in Nederland. Er zijn echter gebieden waar een drone verbod heerst en waar niet gevlogen mag worden. Ook zijn er in sommige gevallen extra ontheffingen of vergunningen nodig om over een bepaald gebied te kunnen vliegen en filmen. PJ Film zoekt dit allemaal uit voordat er wordt begonnen met film om zo onnodig oponthoud te voorkomen.

Een afspraak maken en drone opnames laten maken

Het enige wat u nu nog te wachten staat is een afspraak maken met PJ Films. We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken zodat wij voor u de mooiste opnames kunnen maken met de drone. Het gehele productieproces wordt door PJ Film geregeld als u drone opnames wilt laten maken. Van begin tot eind organiseert PJ Film het complete proces en zorgen onze professionele medewerkers voor het beste resultaat. Zo kunt u met trots met de film uw bedrijf of evenement eens vanuit een ander perspectief laten zien.

    Naam

    Telefoonnummer

    Email

    Waar kunnen we je mee helpen?