Freelance editor gezocht

Op het gebied van video en productie wordt vaak naar een freelance editor gezocht. PJ Film werkt vaak samen met andere bureaus en is breed inzetbaar. Wordt er een freelance editor gezocht? Dan biedt PJ Film uitkomst en werken we graag met u samen. PF Film heeft ruime ervaring met het editen van video’s en alle andere aspecten die deel uitmaken van het productieproces voor het maken van video’s. PJ Film kan worden ingehuurd voor kleine en grote opdrachten en gaat graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Freelance editor gezocht met ruime ervaring

Er wordt door uw bureau naar een freelance editor gezocht met ruime ervaring. Dan bent u bij PJ Film aan het juiste adres en kunt u de nodige kennis en ervaring verwachten. PJ Film heeft ruime ervaring met het produceren en editen van onder andere commercials, moodfilms en corporate video’s. Wordt er door uw bureau naar een gedreven en professionele freelance editor gezocht? Neemt u dan contact op met PJ Film om de mogelijkheden te bespreken.

Freelance editor gezocht op locatie

PJ Film is gevestigd in het prachtige centrum van Arnhem maar kan ook op locatie door u worden ingehuurd. Wilt u een freelance editor inhuren en heeft u zelf het materiaal in huis om video’s te bewerken maar niet de kennis? PJ Film kan in overleg met u op locatie komen voor het bewerken van uw video’s. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u PJ Film inhuurt als freelance editor en dat de video’s op kantoor bij PJ Film worden bewerkt. Aan de hand van uw wensen kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om een zo goed mogelijke invulling te geven aan het project.

Freelance editor gezocht voor een langere periode

Wordt er door u naar een freelance editor gezocht en heeft u in gedachten om voor langere tijd een samenwerking aan te gaan? Dan kan PJ Film met u kijken naar de mogelijkheden en samen met u een passende invulling geven voor uw project. Of er nu naar een freelance editor gezocht wordt voor één opdracht, voor meerdere opdrachten of voor een langer lopende klus met veel editing werkzaamheden. In overleg kan PJ Film altijd iets voor u betekenen als freelance editor. Zoek niet langer als er door uw bureau naar een freelance editor gezocht wordt en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

    Naam

    Telefoonnummer

    Email

    Waar kunnen we je mee helpen?